.

PEPPERMINT HYDROGEL 30ML

E-mailadres
De Peppermunt-hydrogel brengt je huid in balans. De opname van pepermunt en groene munt vermindert de vet-afscheiding in de huid, brengt de PH-waardes in balans en verfijnt de poriën
Categorie: VETTE HUID

PRODUCTOMSCHRIJVING:

De Peppermunt-hydrogel brengt je huid in balans. De opname van pepermunt en groene munt vermindert de vet-afscheiding in de huid, brengt de PH-waardes in balans en verfijnt de poriën, waardoor de huid gebalanceerd en gehydrateerd blijft. Kan ook worden gebruikt als een gel voor het afkoelen van de ogen om wallen te verlichten. De hydrogel vermindert de glans op de T-zone.

 

HUIDTYPE:

Geschikt voor alle huidtypes, met name voor een vette of droge huid.

 

INGREDIËNTEN:

Gedeïoniseerd water (Aqua), Cocoamidopropylbetaine, Lavendel etherische olie, (Lavendula Augustifolia), Mentha Piperita (pepermunt etherische olie), Mentha Spicata, (groene munt etherische olie), methyldibromoglutaronitril, fenoxyethanol, glycerine, echinacea augustifolia (paarse kegelbloem), carbomeer.

 

HOE TE GEBRUIKEN:

Breng aan na je reinigingsroutine of gebruik als primer voor de foundation. Kan ook rond de ogen worden aangebracht

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © 2019 | Heaven Skincare. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren