.

CHAMOMILE HYDROGEL 30ML

E-mailadres
Ook wel bekend als de kalmerende hydrogel zeer geschikt voor gevoelige huidtypes of degenen die gevoelig zijn voor rosacea, acne en eczeem. De Kamille en echinacea fungeren als een anti-inflammatoire en anti-allergeen om de huid te normaliseren
Categorie: VETTE HUID

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Ook wel bekend als de kalmerende hydrogel zeer geschikt voor gevoelige huidtypes of degenen die gevoelig zijn voor rosacea, acne en eczeem. De Kamille en echinacea fungeren als een anti-inflammatoire en anti-allergeen om de huid te normaliseren, terwijl de organische toverhazelaar roodheid vermindert. Continue gebruik van de Kamille hydrogel bevordert een rustiger en gehydrateerde huid.

HUIDTYPE:

Geschikt voor alle huid typen, met name goed voor de geïrriteerd, gevoelig, acne, rosacea en beschadigde huid.

 

INGREDIËNTEN:

Deionised Water (Aqua), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Cocoamidopropylbetaine, Organic Chamamile Extract (Anthemis Nobilis), Rosewater (Rosa Damascene), Ethylhexylglycerin & Phenoxyethanol, Geraniol, Citronellol, Limonene, Glycerin, Echinacea Augustifolia (Purple Cone Flower), Carbomer.

 

HOE TE GEBRUIKEN:

Na de reiniging op twee watjes toepassen en goed na reinigen. Zeer geschikt als primer voor de foundation . Ook kan worden gebruikt rond de ogen.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527

KVK: 76276023

BTW: NL860571750B01


sales@heavenskincare.nl

Copyright © 2020 | Heaven Skincare. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.