.

YOUTHFUL MOISTURISER 30ML

E-mailadres
De vochtinbrengende crème die bekendstaat als de 'kameleon logica' omdat deze voor alle huidtypes werkt en deze de huid weer in evenwicht brengt. De jeugdige vochtinbrengende crème is een niet-vettige oplossing die werkt om mee-eters te verminderen.
Categorie: PSORIASIS

PRODUCTOMSCHRIJVING:

De vochtinbrengende crème die bekendstaat als de 'kameleon logica' omdat deze voor alle huidtypes werkt en deze de huid weer in evenwicht brengt. De jeugdige vochtinbrengende crème is een dunnere, langer durende, niet-vettige oplossing die werkt om mee-eters te verminderen, poriën te verkleinen en te verminderen. Het is ook zeer geschikt voor de problematische huid vanwege de toevoeging van Sint-Janskruid olie die kalmerend en ontsmettend werkt.

 

HUIDTYPE:

Geschikt voor alle huidtypes.

 

INGREDIËNTEN:

Gedeïoniseerd water (Aqua), Waglinol 3/9280 (Caprylic / Capric Triglyceride), AloeBarbadensis Miller (Aloë Vera), Monopropylene Glycol, Glyceryl Monostearate, Calendula Officinalis (Calendula etherische olie), Hypericum Perforatum (Sint Janskruidolie), Ascorbyl Palmitate, Dimethylsilanol Hyaluronaat, Cetyl, Alcohol, Carbomer, Cananga Odorato (Ylang Ylang Essential Oil), Citrus Limonum (Lemon Essential Oil). Wierook (Boswellia Carteri).

 

HOE TE GEBRUIKEN:

Breng ’s ochtends en ’s avonds aan na je reinigingsroutine.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © 2019 | Heaven Skincare. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren