.

VANILLA POD HAND, NAIL CREAM 50ML

E-mailadres
De enige handcrème die zo natuurlijk is dat hij ook op je lippen en nagels kan worden gebruikt. Dit is een conditioner in een pot en kan onmiddellijk handen, nagels en zelfs gebarsten voeten voeden en hydrateren.
Categorie: PSORIASIS

 

PRODUCTOMSCHRIJVING:

De enige handcrème die zo natuurlijk is dat hij ook op je lippen en nagels kan worden gebruikt. Dit is een conditioner in een pot en kan onmiddellijk handen, nagels en zelfs gebarsten voeten voeden en hydrateren. De combinatie van vanille en kokosnoot als een geur is zeer aangenaam.

 

HUIDTYPE:

Alle huidtypen

 

INGREDIËNTEN:

Gedeïoniseerd water (Aqua), Lasemul 92 N40 (glycerylmonostearaat), dimethicon, Welchol 158 (decyloleaat), IPM (isopropylmyristaat), Kathon CG, vanille geur 52017, plantaardige glycerine (glycerine).

 

HOE TE GEBRUIKEN:

Elke ochtend aanbrengen om de handen te beschermen tijdens dagelijkse activiteiten en klusjes. Kan tijdens een manicure worden gebruikt voordat de nagelriemen worden teruggeduwd. Gebruik voor het slapen gaan op pijnlijke gebarsten hielen en voeten.

 

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © 2019 | Heaven Skincare. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren