.

SILVER BEE VENOM MASK 30ML

E-mailadres
Het kenmerkende product dat een wereldwijde reputatie heeft verworven. Een revolutionaire organische crème die de gezichtsspieren controleert voor aanspannen, verstevigen en opheffen.
Categorie: PSORIASIS

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Het kenmerkende product dat een wereldwijde reputatie heeft verworven. Een revolutionaire organische crème die de gezichtsspieren controleert voor aanspannen, verstevigen en opheffen; terwijl fijne lijntjes, fronsende lijnen en rimpels worden doorboord en dat zorgt voor een onmiddellijk anti-aging effect. ABEETOXIN® is het natuurlijke alternatief voor botox en heeft genezende eigenschappen waardoor het ideaal is voor mensen met een onzuivere huid, rosacea, eczeem, droge en rijpe huid. Bevat het gif van de werkbij.

 

HUIDTYPE:

Geschikt voor alle huidtypes. Ideaal voor de volwassen, droge, beschadigde, rosacea en eczeem huid.

 

INGREDIËNTEN:

Gedeïoniseerd water (Aqua), Welchol 158 (Decyl Oleate), Marshmallow DC Herb Ext (Althea officinalis), Cetiol SB45 Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Rose Essential Oil (Rosa Damascena), Silica, Arutea Ekisu, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Essentiële olie van lavendel (Lavandula angustifolia), bèta-caroteen, glycerylstearaat, honing-extract.

HOE TE GEBRUIKEN:

Breng 's morgens en ' s avonds na je reinigingsroutine aan. Kan ook over een moisturizer worden aangebracht of in combinatie met een serum. Laat het 10 minuten intrekken en was het af met warm water of laat het de hele dag of nacht inwerken voor een beter resultaat.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © 2019 | Heaven Skincare. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren