.

SILK SKIN BEE BEE CREAM * HONING

E-mailadres
´S werelds allereerste BB-crème die hyaluronzuur en bijengif ABEETOXIN® bevat. Deze BB-crème voegt vocht aan je huid toe, helpt om vlekken te verwijderen, heeft een SPF 20 en reageert op de kleur van je huid.
Categorie: PSORIASIS

PRODUCTOMSCHRIJVING:

´S werelds allereerste BB-crème die hyaluronzuur en bijengif ABEETOXIN® bevat. Deze BB-crème voegt vocht aan je huid toe, helpt om vlekken te verwijderen, heeft een SPF 20 en reageert op de kleur van je huid. Het geeft een natuurlijke, gloeiend effect en werkt ook om fijne lijntjes en rimpels te verminderen dankzij de toevoeging van ABEETOXIN®. Komt in 3 kleuren; Engelse Roos, Honing en Caramel.

 

HUIDTYPE:

Geschikt voor alle huidtypes.

 

INGREDIËNTEN:

octyldodecanol-1), sorbitoloplossing, titaniumdioxide, zijde-eiwit, stearinezuur, hyaluronzuur, bruine ijzeroxiden (18148), Microcare PM5 (2-Phenoxyethanol), Surfac GMS NSE40 (Glycerylstearaat).

 

HOE TE GEBRUIKEN:

Breng 's morgens na je reinigingsroutine met de vingertoppen aan. Kan gedurende de dag en de avond opnieuw worden aangebracht.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © 2019 | Heaven Skincare. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.