.

OVERNIGHT SUCCESS PRISM OXYGEN CREAM - 50ML

E-mailadres
De moisturizer die 's nachts werkt om zuurstof af te geven, om de huid te ontgiften en aan te vullen. Perfect voor een vochtarme of beschadigde huid
die moet worden aangevuld met vitamine B5.
Categorie: PSORIASIS

PRODUCTOMSCHRIJVING:

De moisturizer van Heaven Skincare die 's nachts werkt om zuurstof af te geven, om de huid te ontgiften en aan te vullen. Perfect voor een vochtarme of beschadigde huid die moet worden aangevuld met vitamine B5. Het kan ook overdag worden gebruikt, zeer geschikt om je huid te voeden tijdens de warmere dagen. Heeft anti-aging eigenschappen en verhoogt de collageenproductie en elasticiteit. Heeft controle op acne en onderdrukt rosacea.

 

HUIDTYPE:

Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor volwassenen, droge, beschadigde en een rosacea huid.

 

INGREDIËNTEN:

Gedeïoniseerd water (Aqua), Waglinol 3/9280 (capryl / caprinezuurtriglyceride), Surfac GMS NSE40 (glycerylstearaat), DSHC (dimethylsilanol hyaluronaat), panthenol, Covitol 1100 (vitamine E), (D-alfa, tocoferylacetaat), sandelhout Etherische olie (Santalum Album), Synthalen K (Carbomer), Organische Rose Damascus.

 

HOE TE GEBRUIKEN:

Breng ’s ochtends en ’s avonds aan na je reinigingsroutine.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © 2019 | Heaven Skincare. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.