.

DIVINE CREAM 50ML

KIES UW FORMAAT
E-mailadres
Een crème zo goddelijk als zijn naam, voor alle huidtypen, maar briljant voor mensen met een meer volwassen huid, vanwege zijn fantastische anti-aging eigenschappen. 
Categorie: PSORIASIS

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Een crème zo goddelijk als zijn naam, voor alle huidtypen, maar briljant voor mensen met een meer volwassen huid, vanwege zijn fantastische anti-aging eigenschappen. Divine Cream bevat organische mandarijn en sinaasappel, wat een natuurlijke bron van vitamine C is, wat betekent dat het collageen- en elastinegehalte in de huid zal worden verhoogd, terwijl pigmentvlekken, acne-littekens en vlekken zullen afnemen.

HUIDTYPE:

Geschikt voor alle huidtypen, vooral goed voor de volwassen, door de zon beschadigde huid. Voor mensen met een supergevoelige huid kan er enige gevoeligheid voor citroenzuur zijn, maar zeldzaam.

 

INGREDIËNTEN:

Gedeïoniseerd water (Aqua), Myritol 318 (Caprylic / Capric Triglycerides), Lubrajel Oil DV (Polyglycerylmethacrylaat), Lasemul 92 / N40 (Glyceryl Monostearate), Hyaluronzuur, D Panthenol, D Alpha Tocopherol Acetate, Synthalen K (Carbomer) Vitamine B Vitamine A, Mandarijn etherische olie (Citrus Nobilis), Covitol 1000 (vitamine E), Sinaasappel etherische olie (Citrus sinensis).

 

HOE TE GEBRUIKEN:

Breng na uw reinigingsroutine, 's ochtend en 's avond aan..

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © 2019 | Heaven Skincare. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren