.

ORANGE FLOWER HYDROGEL 120ML

E-mailadres
De Orange Flower Hydrogel is een geheel vernieuwde reiniging. Tijdens de reiniging krijgt je huid een hydratatie boost met organische Neroli en vitamine C die huidverjongend werkt.
Categorie: DROGE HUID

PRODUCTOMSCHRIJVING:

De Orange Flower Hydrogel is een geheel vernieuwde reiniging. Tijdens de reiniging krijgt je huid een hydratatie boost met organische Neroli en vitamine C die huidverjongend werkt, het evenwicht herstelt, littekens verminderd en help de talgproductie te reduceren. Deze Orange Hydro Flower kan ook aangebracht worden rond de ogen dankzij de toevoeging van asperges.

 

HUIDTYPE:

Geschikt voor alle huidtypes, met name voor de rijper wordende huid. Voor mensen met een supergevoelige huid kan er enige gevoeligheid zijn voor citroenzuur.

 

INGREDIËNTEN:

Gedeïoniseerd water (Aqua), Cocoamidopropylbetaine, Citrus Vulgaris (Neroli etherische olie), Natrium lactaat - Natrium PCA, Gehydrolyseerd plantaardig biologisch, Eiwit asperges (Officinalis), Natriumfosfaat organisch, Ethylhexylglycerine, Phenoxyethanol, Glycerine, Echinacea Augustifolia (paarse kegel bloem), Carbomer.

 

HOE TE GEBRUIKEN:

Breng aan na je reiniging als lotion op een watje en je kunt de hydrogel heel goed gebruiken als primer voor je foundation. Dit product kan rond de ogen worden gebruikt.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © 2019 | Heaven Skincare. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren