Training BEE STING FACIAL

Beee sting facial

Wil jij ook met jou salon naar een hogere level toe werken maak dan kennis met de wereld beroemde BEE STING FACIAL

 

Heaven's Bee Sting Facial is een natuurlijke facelift die de huid transformeert, werkt aan alle tekenen van vermoeidheid en veroudering (inclusief lijntjes, pigmentatie, gezwollen ogen en los weefsel rond de kin) waardoor je er meteen jonger uitziet na slechts één behandeling. De behandeling combineert een reeks hands-on technieken om het gezichts spierweefsel te ontspannen en te verstevigen voor een gladdere, meer jeugdige huid.

Heaven's Bee Venom Mask is het belangrijkste product dat wordt gebruikt in deze Facial, dat ingrediënten bevat die in synergie werken met het ingrediënt van Bee Venom en Manuka-honing om te kalmeren en genezen, evenals Shea boter, Rose & lavendel (en ook het geheime ingrediënt van de Heavens Abeetoxin). De natuurlijke antibiotica binnen het Bee Venom zelf helpen de huid te genezen en ook allergieën te voorkomen, waardoor deze behandeling ideaal is voor de gevoelige huid en alle huidproblemen, andere producten uit deze lijn zijn de Hyrogels, Bee Polish en de Ella Jane doekjes.

De Bee Sting Facial verlicht moderne spanningen en een slechte houding (veroorzaakt door leunend achter de  computers, en een active levensstijl van lange werkuren). Heaven's Bee Sting Facial positioneert de schedel en kaak, waardoor de rest van het lichaam beter de spanning kan los laten – en je uiterlijk jonger maken.

De technieken die gebruikt worden in de Bee Venom zijn exclusief voor HEAVEN door Deborah ontwikkeld!

Na slechts één behandeling, zal de huid er jeugdiger uitzien en stralend aanvoelen – de resultaten van Botox zonder naalden.

NIEUWSCHIERIG??   Vul ons contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527

KVK: 76276023

BTW: NL860571750B01


sales@heavenskincare.nl

Copyright © {2019} | Integrated Skin Cosmetics. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.