Zondag verwen avond

Om mijn verwenavond te starten, steek ik graag wat kaarsen aan om de sfeer te bepalen en wat van mijn favoriete muziek te spelen. Ik ben een grote fan van kaarsen en heb een flink aantal verspreid over mijn kamer. Heavenly ODE-kaarsen ruiken absoluut ongelooflijk en zijn perfect voor een verwenbeurt. Ze vullen de kamer met zo'n frisse, schone geur, net als vers gewassen handdoeken. 

Dan begin ik graag met een snelle reiniging terwijl ik in bad loop. Ik reinig altijd twee keer per dag, wat er ook gebeurt. Thuis met de New Edition-cleanser of gebruik ik de Hydro Cleansing Milk. Ik wil graag dubbel reinigen omdat de huid van je gezicht wordt blootgesteld aan veel vervuiling en allerlei agressie van buitenaf, hij transpireert en wordt sneller vuil dan de rest van je lichaam. Ik reinig dubbel met de Hydro Cleansing Milk. Dit heeft een ingebouwd anti-pollutant technologie rozemarijn extract dat de verontreinigende stoffen verwijdert. De organische jojoba komt het best overeen met de natuurlijke olie van de huid, die helpt de huid in evenwicht te brengen en te conditioneren en fungeert als een magneet voor opgesloten vuil, wat deze reiniger het beste maakt voor alle huidtypes. Daarna met Vitamine C rijke Cleanse en Foam Wash om meer collageen vrij te geven. Eerst verwijder ik met de Ella Jane Wipes de resten, nu worden mijn witte donzige handdoeken gered. En het geeft mijn huid een een diepe reiniging.

Een snelle Bee peel of Bee Polish voor het bad, maar deze week breng ik de Bee Peel aan. Overal aanbrengen op mijn oogleden en onder mijn ogen. Mijn nek en borst niet verwaarlozen. Ik doe dit omdat ik niet wil dat mijn gezicht er jonger uitziet en mijn nek er oud uitziet. Ik zie graag hoe mijn lijnen onmiddellijk ontspannen zijn. Als ik dit na een minuut met warm water afspoel, is het alsof ik de jaren afspoel.

Vervolgens breng ik mijn gezichtsmasker aan voordat ik in bad ga. Mijn go-to-gezichtsmasker is het WillowBee Mask & Cleanse , waar ik helemaal verliefd op ben. Dit is een mooi, dik, luxueus masker dat porie-verstopping en onzuiverheden opruimt voor een diepe reiniging. Dit masker bevat wilgenschors van de wilgenboom, de natuurlijke organische vorm van aspirine. Kalmeerd roodheid en vlekken, dit heeft ontstekingsremmende en helende eigenschappen waardoor het geweldig is voor mensen met acne, rosacea en eczeem. Tijdens mijn verwenavond probeer ik mijn gezichtsmasker zo lang mogelijk op te houden, gewoon om de volledige goedheid te krijgen die het verdient.

Terwijl ik in bad ben, gebruik ik mijn Dream Body Wash graag omdat het op zintuiglijk niveau werkt, waardoor het je slaperig maakt, exfolieert en hydrateert. Het verstrakt en verstevigt de huid, dus als gewichtsverlies of leeftijd zijn tol heeft geëist op je lichaam, dan is dit de verzorging voor jou. Na het verlaten van het bad wil ik normaal direct in mijn badjas springen, maar ik weet het belang van hydratatie! Mijn go-to moisturizer is de Body Firming . Een all-over body moisturiser die het lichaam binnendringt met de vitamines B5 en E. Verzacht de huid en verjongt dankzij de toevoeging van hyaluronzuur en tea tree. Het droogt heel snel en laat achteraf geen vette resten achter - perfect.

Als ik eenmaal in mijn badjas ben, concentreer ik me dan graag op mijn gezicht. Ik verwijder mijn masker met warm water en de Ella Jane Facial Wipes . Het volgende is om te klinken met de Orange Flower Hydrogel. Ik breng het met een vingertop aan met slechts een kleine pomp, omdat het mijn huid helpt bij het verwijderen van eventuele pigmentatie die ik heb opgebouwd. Dit is nu de belangrijkste stap in mijn verwenavond. Ik gebruik graag mijn Overnight Success Oxygen Cream als eerste, de moisturizer die 's nachts werkt om zuurstof af te geven om de huid te ontgiften en aan te vullen.

Dan gebruik ik graag mijn Bee Venom Mask bovenop. Als u een rijpe huid of een natuurlijk droge huid hebt die geen vocht lijkt te bevatten, kunt u een kandidaat zijn voor dubbele hydratatie. Uw huid zou profiteren van een extra dosis hydratatie en verdubbeling zorgt ervoor dat uw vocht de hele nacht blijft zitten of dat u een stressvolle week hebt gehad.

Als ik eenmaal helemaal in de watten gelegd ben, ben ik normaal gesproken klaar om naar bed te gaan en op wat meer Netflix te gaan liggen. Ik vind het ook leuk om wat Heaven Scent op mijn kussen te sprayen om me te helpen ontspannen. Deze spray heeft de meest rustgevende en kalmerende geur waar ik absoluut dol op ben, en het helpt me echt in een diepe slaap. Klaar voor de komende week.

Huidtypes:

Dit zou passen: Incidentele vlekken, roodheid, Anti-aging, rimpel vermindering.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © {2019} | Integrated Skin Cosmetics. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.