Mijn verlangen naar Jeugdige handen

We kennen allemaal de kracht van goede anti-age producten voor lichaam en gezicht, maar geldt dat ook voor jou handen? Er is niet alleen de waarheid in het oude gezegde dat je de leeftijd kunnen weggeven, maar als dagelijkse gebruik van onze handen vertonen deze sneller tekenen van veroudering tegen over rest van ons lichaam, ze kunnen ons soms zelfs ouder doen lijken dan we eigenlijk zijn.

Hier zijn enkele tips om uw handen er jong uit te laten zien,

Gebruik handschoenen: Bescherm je handen tegen agressieve schoonmaakproducten en afwasmiddel, die je huid ernstig kunnen uitdrogen, draag rubberen handschoenen. Je kunt altijd warme handschoenen dragen als je buiten in de kou loopt, omdat dit de handen beschermt tegen weersinvloeden die kunnen leiden tot een ruwe huid.

Gebruik een Natural Hand Wash & Cream : Heaven's Afternoon Tea Wash & Cream is een mengsel van etherische oliën en thee, uniek samengesteld om een ​​goddelijke geur te creëren die voedselgeuren wegneemt en spijsverteringsenzymen verwijderd. Niet alleen zullen uw handen gehydrateerd blijven, de huid blijft elastisch, het zal ook de huid voeden en de cel vernieuwing stimuleren.

Geef je handen wekelijks een Peeling : Net zoals je gezichtshuid, hebben je handen af ​​en toe een goede peeling nodig. De handen worden vaak heel snel droog. Het gebruik van de Bee Peel , met toegevoegde anti-aging AHA's, verwijdert de dode huidcellen van je handen en zorgt voor een gladde huid.

Kies een jeugdige nagelkleur : De nagellak die u kiest, kan een grote impact hebben op hoe jeugdig uw handen eruit zien. Ten eerste, als u ribbels in uw vingernagels heeft - wat gebruikelijk is naarmate we ouder worden - breng dan een basecoat aan vóór uw kleur om de nagels te vullen en een glad oppervlak te creëren. Kies vervolgens voor tinten met wat warmte, zoals op oranje gebaseerd op basis van rood (op blauw gebaseerde rode tinten), zachte koralen en warme nude-roze tinten. Hierdoor worden donkere vlekken en vervelende blauwtinten minder zichtbaar.

Gebruik altijd een handcrème : Iedereen heeft een goede hydraterende handcrème nodig in zijn beautyarsenaal, dagelijks gebruik is het eenvoudigste wat je kunt doen als het gaat om anti-aging te voorkomen. De Vanilla Pod Hand cream is een conditioner in een pot en kan onmiddellijk handen, nagels en zelfs gebarsten voeten voeden en hydrateren. De combinatie van vanille en kokosnoot als een geur geeft een heerlijke beleving.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527

KVK: 76276023

BTW: NL860571750B01


sales@heavenskincare.nl

Copyright © {2019} | Integrated Skin Cosmetics. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.