Alt Intro Image

We weten allemaal hoe een vochtarme huid aanvoelt - droog, jeukend en schilferig is nooit een gezonde look. Hoewel we kunnen proberen de tekenen te verbergen met foundation en vochtinbrengende crèmes, laten deze veelbetekenende problemen zien, waardoor onze teint er ongezond en vaal uitziet. Water is essentieel voor onze huid - het is tenslotte het grootste orgaan van het lichaam.

We kennen allemaal de kracht van goede anti-age producten voor lichaam en gezicht, maar geldt dat ook voor jou handen? Er is niet alleen de waarheid in het oude gezegde dat je de leeftijd kunnen weggeven, maar als dagelijkse gebruik van onze handen vertonen deze sneller tekenen van veroudering tegen over rest van ons lichaam, ze kunnen ons soms zelfs ouder doen lijken dan we eigenlijk zijn.

Om mijn verwenavond te starten, steek ik graag wat kaarsen aan om de sfeer te bepalen en wat van mijn favoriete muziek te spelen. Ik ben een grote fan van kaarsen en heb een flink aantal verspreid over mijn kamer. Heavenly ODE-kaarsen ruiken absoluut ongelooflijk en zijn perfect voor een verwenbeurt. Ze vullen de kamer met zo'n frisse, schone geur, net als vers gewassen handdoeken. 

Alt Intro Image

Ga 25 jaar terug en mijn klanten vroegen me voor altijd waarom mijn producten niet in dozen kwamen; in feite werd mij zelfs verteld dat sommige mensen zouden weigeren ze te kopen gewoon omdat ze niet in een extra laag karton waren gewikkeld. Dit was in de dagen dat recycling het verst van onze geest was en elk ander huidverzorgingsmerk ze gebruikte, dus waarom zou ik dat niet doen.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © {2019} | Integrated Skin Cosmetics. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren