Van vriestemperaturen tot centrale verwarming, de winter kan raar omgaan met onze huid, waardoor het droog kan zijn, jeuken en schilferig kan worden. En hoewel we het ergste kunnen proberen te verbergen met Foundation en moisturisers, kan onze teint er nog saai en ongezond uitzien.

Een gehydrateerde huid staat gelijk aan een gezonde huid. Als je elke dag je gezicht voedt en hydrateert, voelt het niet alleen geweldig, maar het ziet er ook geweldig uit. Tijdens de wintermaanden is het moeilijk de huid goed te houden. Door een combinatie van koude dagen en warme avonden wordt onze huid snel droog en geïrriteerd.

Water is van essentieel belang voor de huid - het is immers het grootste orgaan van het lichaam - zorg ervoor dat je elke dag genoeg van de goede dingen uit de natuur neemt, vooral in deze tijd van het jaar. Terwijl je dagelijkse crème hier een belangrijke rol in speelt, kan het zijn dat je iets extra’s voor je huid nodig hebt.

De meeste lotions zijn vloeibaar, onze hydrogels zijn zoals de naam al zegt in gel vorm. Dit is waarom deze drie innovatieve hydrogels zijn ontwikkeld, het geeft de huid een boost in de winter. Deze hydrogels zijn ontwikkeld om een reeks van huidproblemen te herstellen: ze voeden en hydrateren de huid, kalmeren, herstellen, verminderen pigment, minimaliseren roodheid en ontstekingen. De hydrogels zijn ook perfect als primer voor de foundations. De meeste producten van Heaven Skincare zijn multifunctioneel en dus tijd besparend.

Voor het aanpakken van roodheid en donkere kringen, kies dan de kamille-hydrogel die werkt om gevoeligheids problemen te beheersen, waaronder acne, rosacea en eczeem. De delicate kamille en Echinacea fungeren als ontstekingsremmend en zijn anti-allergeen, terwijl biologische toverhazelaar helpt littekens sneller te genezen. 

Om de huid opnieuw in balans te brengen, de afscheiding van vetten te minimaliseren en de PH-waarden te normalisreren, kies dan Peppermint-hydrogel  de huid voelt  gehydrateerd aan. Het helpt bij het verwijderen van glans op de T-zone en kan ook worden gebruikt als een eye Cooling gel om vocht en wallen te verlichten. 

En voor anti-aging, kies voor Orange Flower hydrogel  met extra toevoeging van organische Neroli en vitamine C – deze herstellen de balans, verminderen littekens en helpen om de olie niveaus in de huid in balans te behouden. Het is de perfecte anti-aging oplossing omdat het helpt om fijne lijntjes te verminderen, zelfs rond het delicate ooggebied.

Alt Intro Image

We weten allemaal hoe een vochtarme huid aanvoelt - droog, jeukend en schilferig is nooit een gezonde look. Hoewel we kunnen proberen de tekenen te verbergen met foundation en vochtinbrengende crèmes, laten deze veelbetekenende problemen zien, waardoor onze teint er ongezond en vaal uitziet. Water is essentieel voor onze huid - het is tenslotte het grootste orgaan van het lichaam.

Om mijn verwenavond te starten, steek ik graag wat kaarsen aan om de sfeer te bepalen en wat van mijn favoriete muziek te spelen. Ik ben een grote fan van kaarsen en heb een flink aantal verspreid over mijn kamer. Heavenly ODE-kaarsen ruiken absoluut ongelooflijk en zijn perfect voor een verwenbeurt. Ze vullen de kamer met zo'n frisse, schone geur, net als vers gewassen handdoeken. 

Alt Intro Image

Ga 25 jaar terug en mijn klanten vroegen me voor altijd waarom mijn producten niet in dozen kwamen; in feite werd mij zelfs verteld dat sommige mensen zouden weigeren ze te kopen gewoon omdat ze niet in een extra laag karton waren gewikkeld. Dit was in de dagen dat recycling het verst van onze geest was en elk ander huidverzorgingsmerk ze gebruikte, dus waarom zou ik dat niet doen.

De verandering van seizoenen betekent het veranderen van je huidverzorging om eventuele schade die zijn veroorzaakt tijdens de vakantie te corrigeren. Als de temperaturen beginnen te dalen en je zomer vakantie een verre herinnering wordt, wordt het tijd om je dagelijkse huidverzorgingsroutine voor de herfst te heroverwegen. e lucht wordt droger in deze tijd van het jaar en uw huid verliest vocht.

We kennen allemaal de kracht van goede anti-age producten voor lichaam en gezicht, maar geldt dat ook voor jou handen? Er is niet alleen de waarheid in het oude gezegde dat je de leeftijd kunnen weggeven, maar als dagelijkse gebruik van onze handen vertonen deze sneller tekenen van veroudering tegen over rest van ons lichaam, ze kunnen ons soms zelfs ouder doen lijken dan we eigenlijk zijn.

 

Smitsplein 11
3781 GR Voorthuizen
+31 (0) 643027527
info@heavenskincare.nl

Copyright © {2019} | Integrated Skin Cosmetics. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.